Het was SUPER!!

Eindelijk was het gisteren dan zover, wat 2 maanden geleden begon als een idee van “zullen we eens een huiskamerconcert gaan organiseren”. Is waarheid geworden.

Gisteren voor het eerst een huiskamerconcert bij ons op de Veenenburg. Wat hebben wij er van genoten.

Van de voorbereiding maar ook van de ‘spanning’ voor de avond. Wat was het leuk! Dit smaakt naar meer!

Voor iedereen kwam hebben we eerst met Rogier, Laura, William en Jannica genoten van de pittige pompoensoep van Simone, daarna stroomden al snel de eerste bezoekers binnen en begonnen de muzikanten met het opbouwen. En toen was het wachten op het begin van het concert.

Voor ons als organisator, gastheer/gastvrouw best wel spannend, wat zou iedereen er van vinden, klinkt het allemaal goed in onze huiskamer.
Al snel zagen we de eerst voeten meetikken, en hoofden bewegen op de maat van de muziek. Toen kon het grote genieten ook voor ons beginnen.

P100093310624807_10152937898569040_8015189035719634695_nDe avond vloog om en nadat iedereen nog een drankje had gedronken vertrokken de eerste gasten alweer en bleven we over met Rogier en zijn mede muzikanten. Nog even nagekletst en ze bedankt voor een fantastisch optreden stapten zij weer in de gele bus en vertrokken richting Veenendaal/Wageningen.

Zo terugkijkend was het een super ervaring voor ons en hebben we de avond mogen afsluiten met een mooie opbrengst voor het Hospice in Gouda. Ontzettend bedankt voor iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *