Artikel in AD Groene Hart n.a.v. huiskamerconcert

Ruim 2 weken geleden haalden we met ons komende huiskamerconcert al de Goudse Post, deze week werd ik gebeld door een verslaggeefster van het AD voor een bijdrage aan de rubriek “Het Gouda van …” dit i.v.m. het concert van Tim Akkerman bij ons in de huiskamer op vrijdag 4 december.

In een kort telefonisch interview werd me gevraagd om enkele vragen over Gouda te beantwoorden en mocht ik uitleggen hoe wij begonnen zijn met het organiseren van een huiskamerconcert en waarom juist voor dit goede doel.

Het was een vlot en gezellige gesprek en wat dan zo leuk is om bij het teruglezen jezelf te herkennen in wat er staat en ook de reacties van andere die dit dan ook bevestigen.

AD-GroeneHart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *