De lente is nu officieel geopend!

Zaterdag 12 maart was het dan eindelijk zo er, tijd voor het 3e huiskamerconcert dat we mogen organiseren in onze huiskamer, een huiskamer die speciaal voor deze gelegenheid is omgedoopt tot de kleinste en gezelligste concertzaal van Gouda (Nederland?).

Deze keer kwam Pick-a-Lily bij ons spelen, een heuse band met een zomerse groovy sound. HET geluid om de lente officieel te verwelkomen. En dat hebben we gisteren met een volle huiskamer mogen doen. Wat was het weer top.

Wat is dit toch een leuk fenomeen. Je eigen huis open stellen voor familie,vrienden, bekenden maar ook onbekenden en dan samen genieten van een intiem concert. Ook deze keer waren er veel gasten die voor het eerst er bij waren. En leuk om dan terug te krijgen uit de reacties dat iedereen het verrassend en zo mooi vond.

Ook deze keer hadden we de artiesten uitgenodigd om met ons mee te eten, de ideale manier om met elkaar kennis te maken. Daarnaast is het optreden tenslotte in een huiskamer en daar wordt normaal ook gegeten.

Na de maaltijd, was het tijd voor een soundcheck en een laatste repetitie en voor ons tijd om de tafel klaar te zetten met glazen, bekers, koffie, thee, frisdranken en wat lekkers.

Rond 20:00 uur stromen dan langzaam de eerste bezoekers binnen, iedereen pakt alvast wat te drinken en zoekt een plaatsje en dan als we (bijna) compleet zijn is het om 20:30 uur tijd om iedereen welkom te heten en wat te vertellen waarom we dit jaar voor Pink Ribbon hebben gekozen als goed doel. En dan is het tijd om de de muziek het verdere werk te laten doen.

20160312_204108En dat was meer dan geslaagd, in vele talen, waaronder Zulu werden we door Pick-a-Lily toegezongen. Wat zijn ze muzikaal zeg en wat leuk de ‘verhaaltjes’ bij de songs.

Tijdens de break en na afloop was het voor iedereen tijd om drankje te pakken en wat te knabbelen en met elkaar te kletsen.

Nu nog nagenietend even de website aanvullen en dan genieten van de lentezon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *