Reserveer nu plaatsen voor volgend huiskamerconcert

ticketWelkom muziekliefhebber,

Op vrijdag 30 juni is het weer tijd voor een huiskamerconcert.

In de vorige 5 edities waren het vooral singer songwriters die bij ons een optreden gaven. Deze keer eens iets anders. Deze keer hebben we een band geboekt die er samen met ons een feestje van willen maken.

Hier vind je meer info over De Mirakelse TVtunes Coverband en het concert.

Zoals jullie gewend zijn komt de opbrengst van deze avond weer ten goede aan een goed doel, ook deze keer is dit de bedoeling. Op dit moment zijn de gesprekken nog niet afgerond, binnenkort wordt het goede doel bekend gemaakt.

Kaarten kunnen per mail besteld worden door een mail te sturen naar concert@gertensimone.nl, in verband met de beperkte ruimte, we kunnen 25 gasten ontvangen in onze mini concertzaal, kunnen er maximaal 2 kaarten per persoon besteld worden. Bestel snel want vol=vol.

Bij meer aanvragen dan beschikbare kaarten werken we met een reservelijst. Tot nu kwam het ieder concert voor dat we toch nog plotselinge afmeldingen hadden en konden we deze vrijgekomen plaatsen invullen met de reservelijst.

Vermeld s.v.p. in de mail naast je naam en het aantal kaarten ook een telefoonnummer waarop je te bereiken bent.

Met hartelijke groet en wellicht tot de 30e,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *