2016: Sandy Dane

Het is weer herfst dus weer tijd voor een huiskamerconcert, ondertussen al weer de 4de die we mogen organiseren in 2 jaar tijd. Wat begon als een eenmalige actie begint langzaam aan een traditie te worden.

Ook deze keer is het gelukt om via HKconcerten een singer/songwriter te kunnen boeken voor een optreden in onze huiskamer. Op zaterdag 19 november treedt Sandy Dane op in onze huiskamer in Gouda (vlakbij winkelcentrum Bloemendaal).

SANDY DANE

resizebyheight500500-persfoto-1-groot

Het was 2008 toen Sandy Dane haar allereerste demo’s op MySpace zette en snel daarna ontdekt werd.
In 2010 kwam haar dromerige debuutalbum “Beautiful And Ugly” uit met daarop o.a. de radio, – en TV reclamehit ‘Peace, Love & Icecream’. 3fm-serious-talentDit leverde haar onder meer de titel 3FM Serious Talent op.

Ondertussen heeft Sandy zich voornamelijk geprofileerd als talentvol songschrijver, mede voor andere artiesten, en heeft ze in de tussentijd een behoorlijk trouwe fanschare gewonnen door in inmiddels in meer dan 500 huiskamers in Europa op te treden.

Dit avontuur heeft er mede toe geleid dat ze in 2011 de EP “Down To The Battlefield” in eigen beheer kon uitbrengen.

In de zomer van 2014 verscheen haar tweede album “Promise Not To Cry“, dat zij zelf mede geproduceerd heeft. De muzikale ontwikkeling die Sandy Dane in de tussentijd doorgaan is, is voelbaar aanwezig op deze donkere, meer persoonlijke plaat.


INFO: Huiskamerconcert

Het concert begint om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur staat de koffie etc. klaar en is iedereen welkom.

We hebben in onze huiskamer plaats voor ca. 25 gasten, dus als je er bij wilt zijn neem dan snel contact op. Want voor dit concert geldt vol=vol.

Wil je kaarten reserveren stuur dan even een mail naar concert@gertensimone.nl, vermeld daarin je contactgegevens en hoeveel kaarten je wilt reserveren (max 2 per persoon). Reserveer snel en kom genieten van een intiem concert van een geweldige zangeres.

De kaarten voor dit concert kosten € 12,– per persoon. In de pauze, voor en na het concert is er gelegenheid om wat te drinken, het idee is dat iedereen dan zelf bepaalt wat hij/zij hiervoor over heeft. Zowel de kaarten als de eventuele vrijwillige bijdrage voor de consumpties kunnen op de avond contant betaald worden.

De opbrengst van de avond (entree & consumpties) komt deze keer geheel ten goede aan:

 

 

 

 

Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over Sandy Dane:

resizebyheight500500-persfoto-blauw-2-groot

spotifyzkl

 

youtube_zwart

 

facebook_zwart