2017 De Mirakelse TVtunes Coverband

Tijdens het huiskamerconcert van Sandy Dane in 2016 werd zij op de gitaar begeleid door Rudy Mackay. Na het optreden van Sandy kreeg Rudy nog even de kans om een klein voorproefje te geven wat hij doet als hij optreedt met De Mirakelse TVtunes Coverband.

Dit was voor mij gelijk duidelijk, die moet ik in huis halen. Dat gaat een feestje worden. Dus al snel daarna contact gezocht en vrijdag 30 juni a.s. is het dan zo ver, dan komen ze naar Gouda om bij ons een huiskamerconcert te geven.

Wat kan je verwachten van deze 4 muzikale mannen?

Op hun eigen website omschrijven ze zich als volgt:

“Vier malloten. Te gekke outfits met opplakbaarden. Honderd-en-één instrumenten en een dobbelsteen. En vooral heel veel liedjes waarvan je niet eens wist dat je ze van begin tot eind kon meezingen. Dat is in een notendop waar het om draait. De mannen van de Mirakelse Tv-Tunes Coverband steken tv-liedjes van vroeger en nu in een nieuw jasje. Met een bak humor, improvisatie en de belofte dat het sowieso uit de klauwen loopt, staan ze al jaren garant voor een dik feest in theaters, huiskamers en podia door het hele land. Zolang het publiek zich maar aan die ene gouden regel weet te houden: als je het liedje kent, dan zing je mee!” 

Als dit geen belofte is voor een feestje dan weet ik het ook niet meer.

INFO: Huiskamerconcert
Het concert begint om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur staat de koffie etc. klaar en is iedereen welkom.

We hebben in onze huiskamer plaats voor ca. 25 gasten, dus als je er bij wilt zijn neem dan snel contact op. Want voor dit concert geldt vol=vol.

Wil je kaarten reserveren stuur dan even een mail naar concert@gertensimone.nl, vermeld daarin je contactgegevens en hoeveel kaarten je wilt reserveren (max 2 per persoon).

De kaarten voor dit concert kosten € 12,– per persoon. Voor en na het concert is er gelegenheid om wat te drinken, het idee is dat iedereen dan zelf bepaalt wat hij/zij hiervoor over heeft. Zowel de kaarten als de eventuele vrijwillige bijdrage voor de consumpties kunnen op de avond contant betaald worden.

Opbrengst voor Goed doel.

Ook deze keer komt de opbrengst van de avond ten goede aan een goed doel.

Deze keer is dat Kinderboerderij De Goudse Hofsteden.

Voor vragen of reserveringen kan je een mail sturen naar :  concert@gertensimone.nl

Klik op 1 van onderstaande logo’s voor meer info over De Mirakelse TVtunes Coverband.