We zijn weer terug.

Zo voelde het gisteren toen we na ruim 2 jaar weer voor het eerst een huiskamerconcert hadden bij ons thuis. Wat hebben we dit gemist.

Het was echt weer een topavond. Ook deze keer hadden we de artiest van de avond, in dit geval Yorick van Norden uitgenodigd om een hapje mee te eten. En wat leuk dat hij op ons aanbod is ingegaan. Blijft een leuke manier om nader kennis te maken.

En dan als wij de kamer verbouwen, de koffie zetten en Yorick zijn setlist samenstelt en zijn gitaren stemt dan is het wachten op de eerste gasten.

Extra leuk vonden we het dat we weer en nieuw publiek hebben aangeboord. Met een record aantal van 8 nieuwe bezoekers was het ook een avond van ontmoetingen. Leverde mooie gesprekken op.

Maar het belangrijkste was het optreden van Yorick. Ik zeg niets teveel als ik zeg dat het een super optreden was. Een mooie stem en mooie songs is al een goede start maar door zijn enthousiaste vertellen werd het alleen maar leuker. En wat een aardige, talentvolle en leuke vent is Yorick. Ik ga hem zeker volgen en zodra hij nieuw materiaal heeft weer uitnodigen.

Ook van de gasten alleen maar hele positieve reacties gehad.

En als bonus hebben we met deze avond ook weer een mooi bedrag opgehaald voor een goed doel, wat deze keer Stichting Madagaskar was. Voor alle bezoekers was er deze keer ook een boekje met recepten uit Madagaskar.

Dit alles bij elkaar maakt dat we nu al uitkijken naar december als het volgende concert ingepland staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *