Emil zorgde voor een indrukwekkende avond

Zaterdag 8 februari was het tijd voor alweer het 3e huiskamerconcert in de serie die we voor het seizoen 2019-2020 hadden geboekt.

Deze keer was het de beurt aan Emil Landman om te komen optreden.

De woonkamer stond om al vroeg in de concert opstelling.

Rond 19:45 stond er opeens een man met gitaar op zijn rug voor de deur, Emil was vanaf het station naar ons komen wandelen.

Het blijft altijd even spannend, voor ons wie de artiest is en voor de artiest waar hij of zij terecht komt. Maar voor ons was het al direct duidelijk. Emil is echt een leuke vent. Dit kon wel eens een bijzondere avond worden.

Al gitaar stemmend kwamen de eerste gasten binnen en rond 20:30 had iedereen wat te drinken, zijn plekje gevonden en konden we beginnen.

Naast een super goede zanger, gitarist en songwriter bleek Emil ook nog een fantastische verteller. Vanaf zijn 1e zin had hij contact met iedereen en hingen we aan zijn lippen.

En toen hij begon met spelen kon je een speld horen vallen. Ook al waren we met een kleiner groepje dan normaal dat was aan het applaus helemaal niet te werken. Wat een stem. Wat een songs.

De combinatie van persoonlijke verhalen, ongelooflijk mooi gitaarspel, een fantastische stem, ongekend mooie songs en het enthousiasme van Emil maakte het tot een onvergetelijke avond.

En wat het ook deze keer weer heel mooi was dat we een mooi bedrag konden schenken aan Mark Gorlee die in juni mee gaat doen aan Alpe d’HuZes.

Ondertussen via Spotify alweer een paar keer naar Emil geluisterd. Echt iemand om te blijven volgen.


Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *