19 november volgend huiskamerconcert

imageswy3ex2nyIn november organiseren we alweer ons 4e huiskamerconcert, deze keer komt Sandy Dane bij ons optreden.

Sandy is al een aantal jaar als singer/songwriter actief en schrijft ook geregeld songs voor andere artiesten, samen met een gitarist komt ze op 19 november spelen. Het spelen van huiskamerconcerten is niets nieuws voor haar, ondertussen heeft ze door heel Europa al in meer dan 500 huiskamers concerten gegeven.

Met haar heldere stemgeluid zijn haar songs soms melancholisch dan weer krachtig en opwekkend. Maar altijd vol passie.

Heb je zin in een leuk avondje uit en ben je een muziekliefhebber reserveer dan snel plaatsen.

INFO: Huiskamerconcert
Het concert begint om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur staat de koffie etc. klaar en is iedereen welkom.

We hebben in onze huiskamer plaats voor ca. 25 gasten, dus als je er bij wilt zijn neem dan snel contact op. Want voor dit concert geldt vol=vol.

Wil je kaarten reserveren stuur dan even een mail naar concert@gertensimone.nl, vermeld daarin je contactgegevens (naam en telefoonnummer) en hoeveel kaarten je wilt reserveren (max 2 per persoon). Reserveer snel en kom genieten van een intiem concert van een geweldige zangeres.

De kaarten voor dit concert kosten € 12,– per persoon. In de pauze, voor en na het concert is er gelegenheid om wat te drinken, het idee is dat iedereen dan zelf bepaalt wat hij/zij hiervoor over heeft. Zowel de kaarten als de eventuele vrijwillige bijdrage voor de consumpties kunnen op de avond contant betaald worden.

De opbrengst van de avond (entree & consumpties) komt deze keer geheel ten goede aan:

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *