2016: Pick-A-Lily

Het is alweer tijd voor ons derde huiskamerconcert. Op zaterdag 12 maart hebben ze een echte band in onze huiskamer.

Pick-A-lily
PickALily-1Pick-a-lily klinkt als Piccalilly, een kleurig sausje met pit en zo zijn ze misschien ook wel het beste te omschrijven.

Dit drietal bestaande uit twee zingende dames van gelijke hoogte op gitaar en basgitaar en trommelende man met een creatief in elkaar gezette drumkit is lastig onder een bepaalde noemer te plaatsen.

Aan de ene kant past Pick-a-Lily goed binnen het singer-songwriter genre, want dat is tenslotte wat ze doen – zingen en liedjes schrijven – maar aan de andere kant klinken ze ook als een volwaardige band. Met hun harmonieuze soms groovy melodieën creëren ze een zomers geluid.

INFO: Huiskamerconcert
Het concert begint om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur staat de koffie etc. klaar en is iedereen welkom.

We hebben in onze huiskamer plaats voor ca. 25 gasten, dus als je er bij wilt zijn neem dan snel contact op. Want voor dit concert geldt vol=vol.

Wil je kaarten reserveren stuur dan even een mail naar gertvandam@filternet.nl, vermeld daarin je contactgegevens en hoeveel kaarten je wilt reserveren (max 2 per persoon). Reserveer snel en kom genieten van een intiem concert van een geweldige enthousiaste groep jonge muzikanten.

De kaarten voor dit concert kosten € 12,– per persoon. In de pauze, voor en na het concert is er gelegenheid om wat te drinken, het idee is dat iedereen dan zelf bepaalt wat hij/zij hiervoor over heeft.

De opbrengst van de avond (entree & consumpties) komen deze keer geheel ten goede aan:

PR_Actielogo_RGB

 

 

 

 

 

Voor vragen of reserveringen kan je een mail sturen naar :  gertvandam@filternet.nl

Klik op 1 van onderstaande logo’s voor meer info over Pick-A-Lilly.

PickALily-5-1

facebook_zwart

 

 

soundcloud_ikon-1