Wat was het weer een super optreden!

Gisteren was het dan zover.

Rogier kwam langs om het in februari afgelaste concert in te halen. Deze keer had hij, net als in 2014, Jannica (zangeres) en William (toetsenist) meegenomen.

Zoals altijd hadden we gevraagd of ze wilden mee eten. En ja hoor daar hadden ze wel zin in, dus rond 7 uur nadat alles wat uitgeladen schoven we aan tafel. Al etend gaf dat iedereen de gelegenheid om weer bij te praten. Voor ons als gastheer en -vrouw altijd leuk om zo te kunnen beginnen.

Na het eten begonnen wij met het herinrichten van de kamer en het zetten van de koffie terwijl Rogier, Jannica en William nog even de setlist doornamen.

Zo rond 20 uur stroomden de eerste gasten binnen, ook deze keer waren we weer ‘uitverkocht’ en zou het dus een gezellige drukte worden. Bijzonder was dat er deze keer ook weer veel nieuwe gasten waren. Leuke reacties gehad van deze nieuwkomers.

Maar waar het toch omging was het optreden. En dat was echt weer super. Rogier heeft sinds een paar weken een nieuw album uit, en daarvan werden natuurlijk de nodige nummers gespeeld, afgewisseld met ouder materiaal. Mooi om te merken was dat Rogier in de 2,5 jaar zich duidelijk verder heeft ontwikkeld. Maar wat gelukkig gebleven is, is zijn fantastische stem. En zeker als hij samen met Jannica zingt klinkt het hemels.

Al spelend kreeg Rogier iedereen al snel mee en werd er meegezongen. Een van de laatste nummers was zijn kersthit ‘Welcom here’ waarbij wij als goeds kerstkoor hem ondersteunden. Na het laatste nummer van de setlist was er nog behoefte aan meer en na een welgemeend ‘We want more’ gaf Rogier gelukkig nog een toegift.

Na afloop hebben we veel positieve reacties gehad van zowel de gasten die onder de indruk waren van het optreden maar ook van Rogier en zijn muzikanten die genoten hadden van dit Huiskamerconcert.

En zo kunnen we ook dit 5e Huiskamerconcert weer afsluiten met een goed gevoel en hebben we er weer een mooie herinnering bij. En voor het dierenasiel in Gouda was er ook weer een mooie opbrengst om over te maken.

Na nummer 5 is nummer 6 ook al in aantocht, maar daarover later meer.

En als Rogier weer met een nieuw album uitkomt gaan we zeker weer proberen om hem te boeken voor een volgend optreden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *