De kaartverkoop gaat goed, maar we zijn nog niet vol.

resizebyheight500500-persfoto-2-grootHeb je zin in een concert lekker dicht bij huis door een fantastische zangeres dan is het huiskamerconcert van Sandy Dane bij ons vast iets voor jou.

Op zaterdag 19 november komt Sandy samen met haar gitarist een concert geven in onze huiskamer, die voor de gelegenheid dan omgebouwd is tot mini concertzaal. We hebben ruimte voor ca 25 gasten. Op dit moment zijn er al een wat kaarten verkocht, maar er is zeker nog ruimte voor een paar enthousiaste, nieuwsgierige muziekliefhebbers.

Het concert start om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur is iedereen welkom voor drankje vooraf. De entree is € 12,– per persoon. De opbrengst van de hele avond komt ten goede aan het hospice in Gouda.

Net als bij de vorige 3 concerten verwachten we dat het weer een geslaagde avond gaat worden voor onze gasten en onze artiesten met als mooie bonus een leuke opbrengst voor het goede doel van deze avond.

imageswy3ex2nyHeb je interesse? Reserveer kaarten (max 2 per persoon) door een mail te sturen naar concert@gertensimone.nl. Bij de bevestiging ontvang je het adres, dit is in de buurt van winkelcentrum Bloemendaal. Geef s.v.p. ook een telefoonnummer door zodat we je snel kunnen bereiken mocht dat nodig zijn.

Hopelijk tot de 19e november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *