2017 Rogier is terug

Rogier wordt in 2012 bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma
‘De Beste Singer Songwriter van Nederland.’ Giel Beelen en Eric Corton loven hem om zijn virtuositeit als zanger.

Later dat jaar wint hij de Grote Prijs van Nederland. In diezelfde wedstrijd wint hij ook de prijs voor beste muzikant. Volgens de vakjury krijgt hij “een bomvol Paradiso muisstil met zijn van God gegeven stem en zweept hij het publiek net zo makkelijk weer op.”

Na zijn eerste huiskamerconcert bij ons in 2014 heeft Rogier zeker niet stilgezeten. Hij is doorgegaan met optreden, o.a. op Concert at Sea en in het voorprogramma van Bløf. Maar wat nog belangrijke is, hij is doorgegaan met het schrijven van songs.

Op 3 maart presenteerde Rogier in Arnhem zijn 2e album: ‘Birds and Busy People’. Een aantal tracks zijn al als single uitgekomen en zijn stuk voor stuk juweeltjes. Op vrijdag 21 april (het geplande concert van 10 februari kon toen helaas niet doorgaan) is hij in Gouda (in de omgeving van winkelcentrum Bloemendaal) en geeft hij een intiem huiskamerconcert bij ons thuis.

INFO: Huiskamerconcert
Het concert begint om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur staat de koffie etc. klaar en is iedereen welkom.

We hebben in onze huiskamer plaats voor ca. 25 gasten, dus als je er bij wilt zijn neem dan snel contact op. Want voor dit concert geldt vol=vol.

Wil je kaarten reserveren stuur dan even een mail naar concert@gertensimone.nl, vermeld daarin je contactgegevens en hoeveel kaarten je wilt reserveren (max 2 per persoon).

Reserveer je kaarten en kom genieten van de teksten van deze muzikale verhalenverteller, zijn muziek maar vooral van zijn stem die soms intiem klein en dan weer stevig rockend hard kan zijn, maar die altijd loepzuiver is. En dat allemaal in een kleine akoestische setting.

De kaarten voor dit concert kosten € 10,– per persoon. Voor en na het concert is er gelegenheid om wat te drinken, het idee is dat iedereen dan zelf bepaalt wat hij/zij hiervoor over heeft. Zowel de kaarten als de eventuele vrijwillige bijdrage voor de consumpties kunnen op de avond contant betaald worden.

Opbrengst voor Goed doel.

Ook deze keer komt de opbrengst van de avond ten goede aan een goed doel. Deze keer is onze keus gevallen op Dierentehuis Midden-Holland. Vorig jaar hebben ze de beslissing moeten nemen om tijdelijk te sluiten ivm een besmettelijke kattenziekte. Voor de herinrichting van de kattenverblijven is behoefte aan o.a krabpalen en ander speelgoed. Met deze avond hopen we dat we hieraan een steentje kunnen bijdragen. Ondertussen is het dierentehuis gelukkig weer geopend.

Voor vragen of reserveringen kan je een mail sturen naar :  concert@gertensimone.nl

Klik op 1 van onderstaande logo’s voor meer info over Rogier.

ituneszkl

facebook_zwarttwitter_zwart

youtube_zwart

spotifyzkl