2019 Yorick van Norden

Wie is Yorick van Norden?

Weinig albums van vaderlandse bodem werden afgelopen jaar zo goed ontvangen als Yorick van Norden’s The Jester (2018). Zo repte OOR over “de perfecte popplaat, een muzikaal hart-en-ziel meesterwerk,” noemde de Volkskrant het album “zo aanstekelijk dat je de nieuwe Paul McCartney er gerust even voor laat liggen” en had de Bassist het over “een meesterwerkje dat laat zien dat Yorick tot de groten in Nederland behoort.”
In december 2018 volgde de ultieme beloning met een Edison-nominatie in de categorie ‘alternative’.

The Jester is het tweede album van Yorick van Norden. ‘Het is vernoemd naar de hofnar uit Shakespeares Hamlet. Hij heette ook Yorick. En het is de eerste keer dat mijn naam opduikt in de geschiedenisboeken. Hij speelde liedjes, vertelde verhalen, bracht muziek aan het hof van prins Hamlet.’ De dagelijkse bezigheden van Yorick van Norden verschillen dus maar weinig van die van zijn naamgever.

INFO: Huiskamerconcert
Het concert is op zaterdag 26 oktober bij ons in Gouda en begint om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur staat de koffie etc. klaar en is iedereen welkom.

We hebben in onze huiskamer plaats voor ca. 25 gasten, dus als je er bij wilt zijn neem dan snel contact op. Want voor dit concert geldt vol=vol.

Wil je kaarten reserveren stuur dan even een mail naar concert@gertensimone.nl, vermeld daarin je contactgegevens en hoeveel kaarten je wilt reserveren (max 4 per persoon).

De kaarten voor dit concert kosten € 12,50 per persoon. Voor en na het concert is er gelegenheid om wat te drinken, het idee is dat iedereen dan zelf bepaalt wat hij/zij hiervoor over heeft. Zowel de kaarten als de eventuele vrijwillige bijdrage voor de consumpties kunnen op de avond contant betaald worden.

Opbrengst voor Goed doel.

Deze keer komt de opbrengst van de avond ten goede aan Stichting Madagaskar

Voor vragen of reserveringen kan je een mail sturen naar :  concert@gertensimone.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *