2015: Tim Akkerman

Na ons eerste Huiskamerconcert op 29 november 2014 is het op 4 december 2015 tijd voor een tweede concert. Deze keer zal Tim Akkerman in onze huiskamer komen optreden. Wij hebben Tim kunnen boeken via Hkconcerten.

images-2Tim Akkerman (Den Haag 1980) maakte furore als frontman in de Haagse band DIRECT. Na 10 jaar van ongekend succes zowel in binnen- en in het buitenland besloot hij zijn muzikale hart te volgen en de band te verlaten om zich te richten op zijn solo carrière.

Debuutalbum ANNO
Met een ingetogen debuutalbum ANNO liet Tim een andere muzikale kant zien die veel positieve recensies mocht ontvangen. Zijn voorliefde voor singer-songwriters als Nick Drake, Simon and Garfunkel en Josh Ritter vormde voor dit album dan ook een eigentijdse sound.

The Journey
Waar ANNO nog klein en ingetogen was, zo wordt het gaspedaal op The Journey flink ingedrukt. Op het album beschrijft Tim zijn zorgen over de maatschappelijke verharding, hoop en geluk. Zijn grote voorbeeld Bruce Springsteen is dan ook niet ver te zoeken.

The-Journey-AlbumhoesINFO: Huiskamerconcert
Het concert begint om 20:30 uur, vanaf 20:00 uur staat de koffie etc. klaar en is iedereen welkom.

We hebben in onze huiskamer plaats voor ca. 25 gasten, dus als je er bij wilt zijn neem dan snel contact op. Want voor dit concert geldt vol=vol.

Wil je kaarten reserveren stuur dan even een mail naar gertvandam@filternet.nl, vermeld daarin je contactgegevens en hoeveel kaarten je wilt reserveren (max 2 per persoon). Reserveer snel en kom genieten van een intiem concert van een geweldige singer songwriter.

De kaarten voor dit concert kosten € 12,– per persoon. In de pauze, voor en na het concert is er gelegenheid om wat te drinken, het idee is dat iedereen dan zelf bepaalt wat hij/zij hiervoor over heeft.

De opbrengst van de avond (entree & consumpties) komen ook dit jaar geheel ten goede aan:

 

 

Voor vragen of reserveringen kan je een mail sturen naar :  gertvandam@filternet.nl

Klik op 1 van onderstaande logo’s voor meer info over Tim.

facebook_zwart

ituneszkl

 

 

youtube_zwarttwitter_zwart