2019 was top!

Na een onderbreking van ruim 2 jaar zijn we in 2019 weer begonnen met het organiseren van huiskamerconcerten.

Toen de knoop was doorgehakt dat we de draad weer zouden oppakken na het laatste optreden van de Mirakelse TV tunes cover band in 2017 was het weer even spannend om een keus te maken voor een volgend concert.

Deze keer eens heel anders gedaan en gelijk 3 artiesten geboekt, zo konden we er niet meer onderuit.

Op 26 oktober was het Yorick van Norden die de spits afbeet. Zoals altijd hadden we de artiest die optreedt om mee te eten. Tijdens de 1e kennismaking wisten we gelijk weer dat het een goede avond zou worden.

Na het stemmen van zijn gitaren, het maken van de setlist was het tijd voor de eerste gasten voor het 7e huiskamerconcert bij ons thuis.

Wat een heerlijke artiest, fantastisch geluid, zo creatief en wat een mooie songs en verhalen.

En zo konden we de avond afsluiten met een mooie opbrengst, leuke gesprekken, ook deze keer weer een aantal gasten die voor het eerst er bij waren en heel enthousiast waren.

Gelukkig stond het volgende concert al ingepland en konden we alweer aftellen naar weer een mooie muzikale avond.

Op 14 december was het Demi Knight die samen met Jasper bij ons kwam spelen. Jasper had als mooie verrassing zijn banjo meegenomen.

Kwam bij Yorick zijn muzikale invloed van The Beatles, voor Demi was het Dolly Parton die haar heeft beïnvloedt.

Vanaf de eerste song had Demi de harten van de bezoekers gestolen, in de pauze kregen we al de ‘opdracht’ om haar nog een keer terug te vragen. Wat een leuk compliment voor Demi en ons.

Deze avond hadden we wat minder gasten omdat de kerstboom een paar plekjes had ingepikt. Maar met ruim 20 gasten was het weer een gezellige avond. Ook deze keer weer een paar gasten die voor het eerst kwamen kijken en luisteren.

Ondertussen zijn we bezig met de voorbereidingen van de laatste concert in de reeks van 3.

Op 8 februari komt Emil Landman langs om op te treden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *