Geen kaarten meer beschikbaar voor concert van Tim Akkerman

Na het artikel van in de Goudse Post is het hard gegaan met de reserveringen.

Op dit moment zijn alle kaarten gereserveerd, en het is een mooie mix van bezoekers geworden. Een klein deel bestaat uit bezoekers die er vorig jaar ook bij waren maar het grootste deel zijn nieuwe bezoekers.  Leuk om zo weer nieuwe mensen te leren kennen.

image

 

 

 

 

 

Als je misschen gewoon een keer en huiskamerconcert van een andere artiest wil bijwonen,hou de site in de gaten. Voor nu verwachten we medio maart 2016 ons 3e concert te kunnen organiseren. Meer nieuws volgt z.s.m.

2 comments for “Geen kaarten meer beschikbaar voor concert van Tim Akkerman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *